Skip to content

cam tarziu dar, am avut o revelatie

13 Februarie 2012

Unii oameni traiesc mult prea in prezent. Se pare ca au memoria unui peste si nici macar cu ajutorul tehnologiei nu sunt in stare sa faca legatura cu evenimentele si faptele trecute.

Do let me explain: Zaineasca a facut amu ceva vreme o campanie impotriva prostitutiei in design. Foite flumoasha, viralizata de-a dreptul, cunoscut la ea o tara intreaga. Tzucu-i guritza ei ca mandru mi-s!

Da cand romanu vede ceva fain, musai sa si-l insuseasca. Si uite-asa, nenea Petre de la Info Turism isi face propria campanie, gandita din caputzu’ lui cu „Spune nu prostitutiei in”….tanananannanaaaaaaa….”turism”. Acelasi mesaj doar adaptat, o poza extrem de asemanatoare (tinand cont ca era acelasi model) si nicio pomenire a sursei de inspiratie.

Apoi sa nu te enervezi? Normal c-anceput jihad impotriva lui, blogerimea s-a infruptat din subiect, google-ul si-a schimbat parerea despre info turism in cateva ore, iar nenea Petricacontinua sa fie ignorant. Simtindu-se lezat a inceput sa jigneasca, jignitii jigneau jignitoru, jignitorul jignea ignorant in continuare iar eu completam randurile jignitilor si jigneam jignitorul. I know, funny, right?

Apoi nenea a facut un post nou pe facebook cu link la poza veche, in care dadea link si catre Zaineasca, cu un mesaj sec de genul „amu-i binie”? Intre timp inca se atenta la luminarea preainaltului creator de campanii inspirationale. Am inceput sa vorbesc mai frumos, sa-i explic la nenea si inca vreo 2 persoane care nu intelegeau de ce inca e scandal pe tema asta, care-i faza cu drepturile de autor, de ce i-a sarit lumea in cap etc. Si cum nenea Petrica traieste strict in prezent, incepe sa-mi multumeasca pentru limbajul mumos care il adoptam, mi-a mai cerut explicatii si incet incet s-au calmat spiritele. A uitat complet ca il faceam in toate felurile cu cateva comentarii inainte. Sau nu mi-a inteles subtilitatile si ironiile?

Din pacate conversatiile au fost sterse ramanand doar o gramada de posturi pe bloguri si un PR negativ pe capu’ dansului pe care probabil inca nu-l intelege. In orice caz, infoturism nu este agentia la care o sa ma gandesc cu drag la un eventual concediu.

Anunțuri

From → Blog

One Comment
  1. Asta-i diferenţa dintre turism şi futturism, prin translaţie dintre prezentul evident, chiar eradicat fiind cu guma, şi viitorul sigur compromis al pulifriciului tăguit. Tananăul şi-a tras-o singur, ca un lăbar autentic ce e.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: